Ilyen lesz a játszóterünk!

Látogatóközpontunk fő célja, hogy az idelátogató családok minden tagja megtalálja a számára leginkább élvezhető kikapcsolódási lehetőséget.

Így nem kérdés, hogy a legkisebbeknek is szeretnénk kedveskedni, mivel mással mint egy minden minden igényt kielégítő játszótérrel.

Első körben a látogatóközpont épülete előtti területet rendezzük be, hintával, mászó- és ügyességi játékokkal, slackline-nal, mókuskerékkel. Az egész egy félig homokozóként is működő, félig pedig füves részen kap helyet, ahol a szülők vigyázó szeme kísérheti majd a lurkók játékát és napvitorla óvja majd a kicsiket a közvetlen napsütéstől. A füves területen helyet kap majd egy ivókút, és számtalan játék, például focikapu kicsiknek, szélrózsa, illetve meglepetésként olyan kültéri játékok, amelyek – összhangban küldetésünkkel – játék közben tanítanak, s mesélnek természetünk védelmének fontosságáról. A kicsik játszóterét néhány pad zárja majd, amely izgalmas teret alkot egy másik, később épülő színtérrel. Átkelve egy függőhídon egy színpadra érünk majd, ahol kültéri hangszereken szólhatunk a túloldalon hagyott vendégekhez, a padokon helyet foglaló nézősereghez. Ha ügyesek vagyunk meghallhatjuk zenei előadásunk, színpadi művünk mögött a természet hangját is.

Az építés előrehaladásáról mindenképp beszámolunk majd, de ezért, és minden más friss hírért érdemes követni Facebook oldalunkat is!