Rendezvényhelyszín

Békés, nyugodt, de mégis látnivalókkal teli, a zajtól és zsúfoltságtól távol eső, mégis jól megközelíthető, és jó adottságokkal rendelkező helyszínt keresel rendezvényeidhez?

Nálunk jó helyen jársz!

Mit ajánlunk?

 • új, egyedi, különleges rendezvényhelyszín
 • természetközeli, csöndes, exkluzív környezet, letisztult , világos terek
 • akadálymentes épületek
 • 110 négyzetméteres előadóterem, kiegészítőkkel: interaktív e-board 75”, projektor
 • 100 férőhelyes kapacitás széksoros elrendezésben (asztalos elrendezésben 50 fő)
 • kapcsolódó helyiségek: kávézó, terasz, állandó kiállítás, összesen mintegy 370 négyzetméteren
 • külső kiállítónak külön asztalt, teret tudunk biztosítani
 • közvetlen transzfer a közeli városokból
 • 40 személyautónak, és 2 busznak kialakított ingyenes parkolóhely
 • akár teljeskörű rendezvényszervezés (igény szerinti teremfelosztás, berendezés, technikai feltételek, catering biztosítása)

Milyen eseményekhez ajánljuk?

 • értékteremtő programok szakmai és társadalmi közösségeknek
 • kisebb céges rendezvények, továbbképzések, szemináriumok
 • rövidebb tudásfejlesztő programok iskolai csoportoknak

Tudj meg többet rólunk a lentebb található részletes leírás átolvasásával!

Ha érdekes lehet számodra ajánlatunk, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy kérj tőlünk egyedi ajánlatot!

A látogatóközpontról:

A Gerecse keleti kapujában 2019 októberében nyitotta meg kapuit Péliföldszentkereszten a Gerecse Natúrpark Látogatóközpont. A föld, a víz, a levegő, az élővilág és a táj a lehető legérintetlenebb formában fennmaradására törekedve, a természet érintetlenségéhez karnyújtásnyira olyan épületkomplexumot alakítottunk ki az Által-ér térség szívében, amely kiváló helyszíne a természetközeli tematikus sétáknak, az értékteremtő programoknak, rendezvényeknek, konferenciáknak, erdei iskoláknak, vagy akár családi eseményeknek, kikapcsolódásnak. A csöndbe burkolódzó táj valódi kiszakadást jelent a mindennapokból, így kiváló helyszín felfedezni a körülöttünk rejtőző természeti csodákat. Inspiráció mindazoknak akik a természetben érzik magukat igazán otthon. Az ökológiai szempontból jelentős értékek mellett a látogatóközpontnak helyet adó Bajót – Péliföldszentkereszt jelenlegi központi szerepét a vallási- és a természetjáró (bakancsos) turizmus adják, azonban kiemelt célunk a tájékoztatás, komplex csomagok kiajánlása, és a fantasztikus turisztikai célpontok interaktív bemutatása, a modern múzeumpedagógia és a fejlett technológia eszközeivel, ezáltal szemléletformálás és oktatás is.

Az objektumon belül több különböző méretű terem is található, valamint kisebb-nagyobb szabadtéri fedett pihenőhelyek is a vendégek kényelmét szolgálják. Ezekhez pár perces sétával kapcsolódnak a szalézi intézmény környezetében fellelhető különleges helyszínek (kegytemplom, előadóterek, könyvtár, tó). A több napos rendezvényeken az ide látogatók pihenésére a házban 2-4 ágyas szobák foglalhatók. Emellett sportolásra és kirándulásra is van lehetőség, de megkeresnek minket táborozó fiatalok is. A hely távol esik forgalmas utaktól és településektől, ezért természeti környezetével és csendjével különösen is alkalmas az elmélyedésre, a testi és lelki felfrissülésre, kirándulásra, közösségi programokra, csapatépítőkre, konferenciákra.

A kegyhely a szalézi szerzetes család több nemzetközi találkozójának is helyet biztosított már több ízben, ahogy megannyi tábor, erdei iskola is évente visszajár hozzánk. A Látogatóközpont nyitásával kifejezett célunk a természet- és teremtésvédelem bemutatása mellett olyan szakmai konferenciákat, előadásokat a térségbe hozni, amelyek a térség hivatását is mélyíti, kapcsolódva a természet közelségéhez.

A Látogatóközpont három épületből áll, valamint egy közös teraszból. Itt adunk helyet az állandó kiállítóterünknek (130 m2), egy 100 fős konferencia és rendezvényteremnek (110 m2), valamint egy kávázónak. Az épülethez tartozó kiszolgáló helyiségek tartoznak (ruhatár, mosdó), illetve szabadtéri, fedett helyszínek is megtalálhatóak az épületegyüttesben, pár perc sétára pedig további előadói termek, közösségi terek, könyvtár található.

A helyszín Budapesttől 45 kilométerre (Esztergom 20 km, Tatabánya 36 km) fekszik. Megközelíthető személyautóval, illetve közösségi közlekedéssel Bajnáról illetve Nyergesújfaluról autóbusszal.

További információ: info@pelifoldszentkereszt.hu, 06-20-263-7653