Szalézi konyha

A konyha Nyergesújfalun, a Zafféry Károly Középiskolában található. 2021-ben teljes átalakításon esett át és egy modern, tiszta környezetben az iskola és a környék kiemelkedő ételkiszállítójává vált. Az egészséges, ízletes ételeket friss alapanyagokból állítjuk össze, és tálaljuk a vendégek számára. A helyi diákok mellett a Péliföldszentkeresztre látogatók is ennek a konyhának a szolgáltatásait vehetik igénybe.

A helybeni fogyasztás mellett elvitelre is lehetőség van.

Küldetésünk intézményesített keretrendszere a Szalézi Lelkigyakorlatos Ház, amely olyan fiataloknak, vándoroknak, zarándokoknak jelent inspirációt, akik a természettel, a természetben vannak igazán otthon. Célunk, és tevékenységünk alapja a szemléletformálás, ismeretterjesztés, közösségépítés a saját élményű megtapasztaláson keresztül. Ezt célt közvetíti mindenki számára a Ház tevekénysége, harmóniában szolgáltatásainkkal, illeszkedve a látogató igényeihez.

Ebben a keretrendszerben született meg a SZALÉZI KONYHA, amely alapvetően közétkeztetéssel foglalkozik, azonban számos helyi gasztrokaland résztvevője, alkotója és hírvivője, így vállal különböző rendezvényeken étkeztetést, és megalkotója számos specialitásának, például a térség legfinomabb somlói galuskájának.

Étkezés árak szállóvendégeknek:

(Szálláslehetőségeinkről olvassa el részletes tájékoztatónkat!)

Szállóvendégeink részére a nyergesújfalui Szalézi konyhából szállítjuk át Péliföldszentkeresztre a frissen készített ételeket.

Étkezés
1 -30 adag
30 adag felett
Reggeli
1.600,- Ft
1.400,- Ft
Ebéd
2.800,- Ft
2.600,- Ft
Ebéd (allergén mentes)
4.000,- Ft
Vacsora
1.900,- Ft.
1.600,- Ft.

Étkezés árak (alkalmi vendégek részére):

Külön igény alapján, előre történő bejelentkezéssel, Péliföldszentkeresztre látogató alkalmi vendégeink is igényelhetnek ellátást helybeni fogyasztásra, az alábbiak szerint:

Leves + Főétel
Leves + Főétel + Desszert
3.500,- Ft
4.000,- Ft

Nagyobb csoportok esetén, előzetes egyeztetés alapján a fenti árakból 10% engedményt adunk!

Elérhetőség: Kovács Enikő, élelmezésvezető; 06-30-556-4000, konyha@pelifoldszentkereszt.hu

Rendelés (online felület): https://szalezi-zaffery.qb.hu/

Egyedi ajánlatokért (catering, rendezvények, cégek, egyéb iskolák kiszállításra) keressen minket bizalommal!

DECEMBERI AJÁNLAT (diákoknak, illetve elvitelre a nyergesújfalui konyháról):