Programjaink támogatói

2022.

2022 februárjában az IFJ-GY-21-A-0271 Ifjúsági közösségek és ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programjainak támogatásával az „EGYÜTT TERMÉSZETESEN” animátoroképző hétvégéjén a résztvevő fiatalok elméleti, és gyakorlati foglalkozásokon sajátíthatták el a természeti környezet, a hatékony kommunikáció egyben a szalézi misszió közvetíthetőségének alapjait.

Köszönjük  Magyarország Kormányának Támogatását!

2021.

2021. évben megvalósult programjaink:

Őszi kulturális programok 2021. szeptember 18., 19. és október 4-én. Részletes programkiírás itt elérhető.

Advent Péliföldszentkereszten 2021. december 11-én. A program oldala ide kattintva elérhető.

Köszönjük  Magyarország Kormányának Támogatását!

2020.

A Szalézi+! (szaléziplusz) túra célja és szándéka szerint alapvetően katolikus keresztény és azon belül is – mint neve mutatja – Don Bosco-hoz, az ő szellemiségéhez illetve az általa alapított Szalézi Rendhez szorosan kapcsolódó kezdeményezés, kikapcsolódás forma, programok együttese. Ennek első állomása 2020. július 25-e, Szent Kristóf ünnepe volt, ahol az utazás, az úton levés volt középpontban.

Köszönjük  Magyarország Kormányának Támogatását!

A Szalézi Plusz programsorozat második programja 2020. szeptember 12-13-én volt, ahol  Péliföldszentkereszt zarándokhely őszi búcsúját az ARS Sacra fesztivállal tettük felejthetetlenné. Az idei évben a víz, és a keresztség került középpontba: előadások, ételkóstolók, teaház, és egy különleges üvegkoncert várta az érdeklődőket az első nap, míg a második napon vizes játékokkal, kvízzel készültünk, és a víz természeti kincsként való felfedezésére hívtunk mindenkit.

Köszönjük  Magyarország Kormányának Támogatását!