Tiszta Hegyek Napja 2023

Ez a jeles alkalom a természet tisztaságára, környezetünk megóvására hívja fel a figyelmet. Számunkra is fontos, hogy megvédjük élőhelyünket és vigyázzunk épségére.

Minden évben megtartjuk ezt a napot. Idén is, 2023 szeptember 30-án társadalmi munkára hívtuk meg a környék lakóit, programjainkra járókat, hogy segítsenek Péliföldszentkereszt környékén szemetet gyűjteni.

Szerencsére szép idő kerekedett, jó hangulatban telt a hulladékok összegyűjtése. Sajnos hasznos is volt a szervezés, hiszen nagyon sok eldobott csikket, üveget, konzervdobozt találtunk. A kis körtúránk végén megpihentünk Margit Mama büféjében, zsíros kenyeret ettünk és meleg teát kortyolgattunk, miközben jókat beszélgettünk.

Jövőre is megrendezzük az eseményt, kérjük hagyjátok, hogy “feleslegesen”, szemétszedés nélkül sétáljunk egyet. Kérjük figyelj Te is élőhelyed megóvására.

Programunk a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület – Identitásvezérelt közösségi célú fejlesztések támogatása II. című, VP6-19.2.1.-2-8-21 kódszámú rendezvény támogatása révén valósult meg (projhekt azonosító: 3412098355.