Szerelmesek napja 2024

Az idei év első eseményünk a házasság hetének, a közelgő szerelmesek napjára fordította tekintetünket.
Szép napsütéses szombatnak örvendhettünk, a tél ellenére, és ezt kísérte megannyi élmény, vidám beszélgetés, melyre hívtuk és vártuk a párokat, családokat.
Kreatív programmal kezdtük meg a délutánt, lampionokat készíthettünk, ezután érkezett hozzánk Gurin Eszter – Life Coach és Mediátor aki pillanatok alatt meghitt hangulatot teremtett a konferencia teremben. 
Bátran kérdezhettek tőle, szívesen állt a párok rendelkezésére, amely remek csoportos foglalkozásnak köszönhetően még közelebb kerülhettek a párok egymáshoz, még jobban megismerhették egymást
Amíg a párok kikapcsolódtak, töltekeztek, tanácsot kaptak, egymásra figyeltek, és közösen kreatívkodtak, addig a gyerekek játékosan tölthették a délutánt az emeleten jobbnál jobb játékok kíséretében a szalézi animátorok felügyelete alatt
Emellett talán még vonzóbb volt számukra az arcfestés és a csillámtetoválás, é a csokiszökőkút, amelyből gyümölcsös édességeket ehettek.
A programok forgatagában, hogy ne veszítsünk lendületünkből, rétesekkel, forró csokival, forralt borral töltekezett minden látogató.
 
Ezúton is nagyon köszönjük a közreműködőknek és a résztvevőknek, hogy egy vidám délutánt tölthettünk el együtt!

Programunk a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület – Identitás vezérelt közösségi célú fejlesztések támogatása II. című, VP6-19.2.1.-2-8-21 kódszámú rendezvény támogatása révén valósult meg (projekt azonosító: 3412098355).