Állatok Világnapja 2023

A Szentmisével kezdetét vette 2023. október 2-án az Állatok Világnapja alkalmából tartott eseményünk.

Az érdeklődők állomásos játékokon vehettek részt, Öko – ösvény, ismeretterjesztő játékokat próbálhattak ki az ÖSVÉNY Oktatóközpont közreműködésével, kipróbálhatták, hogy milyen légpuskával lőni és a vadászatról többet megtudhattak, annak hasznosságáról és veszélyeiről. Kézműves foglalkozásokon különböző állatokat alkothattak és maguk a résztvevők is állatbőrbe bújhattak az arcfestőknek köszönhetően.

A Budakeszi Vadasparkból érkezett hozzánk különféle állatokkal, Farkas Ádám, akinek köszönhetően szellemes, interaktív előadásnak lehettünk részesei a felelős állattartással kapcsolatban, amit megtudtunk, hogy állati nagy felelősség.

A legkisebbek kerekítő foglalkozás keretében tanulhattak, mondókázhattak, énekelhettek az állatokról.

A napunk vidáman telt, játékosan, hasznos ismeretekre tehettünk szert. Köszönjük mindenkinek, aki részese volt ennek a csodaszép napnak!

Programunk a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület – Identitásvezérelt közösségi célú fejlesztések támogatása II. című, VP6-19.2.1.-2-8-21 kódszámú rendezvény támogatása révén valósult meg (projhekt azonosító: 3412098355.