Advent Péliföldszentkereszten

a Gerecse Natúrpark Látogatóközpontunk második születésnapján.

Az adventi időszak egyben a karácsonyi előkészület ideje. Ilyenkor előkerülnek az adventi lakásdíszek, az adventi naptár, kicsi és nagy együtt számolja a napokat, mennyit kell még Karácsony estig aludni. Készülődünk, várakozunk a megszentelésre. Rokona annak a gyönyörű gondolatnak, hogy „meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk”.

Ennek a gondolatnak szolgálatában, a jelen járványügyi intézkedéseit szem előtt tartva 2021. december 11-én, szombaton egy közös délutánra hívunk, amelynek keretén belül:

  • mézeskalácsot díszíthetsz,
  • karácsonyi kézműves remeket alkothatsz,
  • kürtöskalácsot gyúrhatsz, dagadhatsz, süthetsz, és meg is ehetsz,

valamint megannyi izgalmas programmal várunk a Gerecse Natúrpark Látogatóközpontban 13 órától. Az eseményen megemlékezünk látogatóközpontunk elmúlt 2 izgalmas évéről, és megismerkedhetsz az jövő terveivel. A készülődést 17 órakor egy karácsonyi koncerttel tesszük felejthetetlenné a Piliscsabai Novi Cantores Kórus közreműködésével (vezényel: Lisztes László). Ezt 18:30-kor egy szentmise követi. Végül este 8 órától egy közös társasjátékozásra hívunk, amelyre igény szerint online is be tudsz majd kapcsolódni.

Minden aktuális információról Facebook oldalunkon értesülhetsz, illetve kérdés esetén az info@pelifoldszentkereszt.hu e-mail címen is elérsz minket.

Várunk szeretettel!

Programjainkat Magyarország Kormánya jóvoltából, a Szalézi Lelkigyakorlatos Ház által elnyert, EKCP-KP-1-2021/1-000911 azonosítójú projekt terhére tarthatjuk meg.