Adventi koszorúkészítés 2023

November utolsó szombatján megkezdtük az ünnepi hangolódást az adventi koszorúkészítésünkkel. Immáron második alkalommal tudjuk megrendezni ezt a közös barkácsolást. A jelentkezők többféle alapanyag közül választhattak és készíthették el koszorúikat, saját ízlésviláguknak megfelelően. Idén a kék és ezüst és vagy fehér színek voltak a kedveltek.

A délután során mézeskalácsot díszíthettek és karácsonyi ajtódíszt készíthettek a résztvevők, így kreatív tevékenységből nem volt hiány. A kézműveskedés a konferenciateremben, fűtött teremben zajlott, amíg kint erős szél fújt, esett, nagyon hideg idő kerekedett. Hálásak voltunk, hogy bent, forró teával és forralt borral, beszélgetésekkel, meghitt hangulatban tölthettük el a délutánt.

Zárásként a Csillangó Meseműhely előadását hallgathattuk, nézhettük meg, ami a szállást kereső Mária története volt szórakoztató legendákkal kiegészítve Szent Péterről és Jézus Krisztusról.

Köszönjük szépen minden közreműködőnek és résztvevőnek, hogy ilyen csodálatos hangulatban telhetett programunk!

Az év utolsó – a látogatóközpont születésnapja alkalmából rendezett – programjára várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Programunk a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület – Identitásvezérelt közösségi célú fejlesztések támogatása II. című, VP6-19.2.1.-2-8-21 kódszámú rendezvény támogatása révén valósult meg (projekt azonosító: 3412098355).