Gyereknap Péliföldszentkereszten

Hosszú idő telt el a kényszerű bezárásunk alatt, de mi itt Péliföldszentkereszten nem tétlenkedtünk: tervezgettünk, készülődtünk, és most pedig hogy újra lehet programokat szervezni, a megszokott szalézi vidámsággal, jó hangulatban nyitjuk kapuinkat és hívunk: tarts velünk a Gyereknapon!

2021. május 29-én, szombaton Zafféry Károly Szalézi Focikupát szervezünk, ahol a sport mellett finom fagyival, üditőkkel várjuk a játékosokat, és szurkolókat. Sőt, minden csapat egy focilabdát kap ajándékba – a legjobb jutalma pedig egy kupa lesz. Programunkat Dr. Völner Pál, országgyűlési képviselő úr védnöksége mellett tartjuk. A programra történő jelentkezés határideje: május 27.

Május utolsó vasárnapján, 30-án pedig itt a GYEREKNAP! Csupa érdekes programmal készültünk: lesz nálunk bűvész, bohóc, meseelőadás, és sok játék is, tehát minden ami a vidámsághoz és kacagáshoz kell.

A 10 órás szentmisét követően délután 1 óráig arcestéssel és izgalmas játékokkal várjuk a gyerekeket és szüleiket. Mindezek mellett házi palacsintánk, fagylaltunk és lepényünk is lesz, a nálunk vendégeskedő bohóc pedig lufit hajtogat minden érdeklődőnek.

Délután 1 órás kezdéssel bújócskaverseny, 2 órától közös meseelőadásra, 3 órától pedig pedig bűvészelőadásra hívunk mindenkit.

Természetesen vannak még terveink, amiket hamarosan megírunk, és közzé is teszünk majd Facebook oldalunkon.

Bízunk benne hogy sikerült felkelteni az érdeklődésed, várunk Téged sok szeretettel május utolsó hétvégéjén Péliföldszentkereszten!